OVER MIJ


“Als kind zijnde hield ik al erg van sport en toen ik 15 was kwam ik in aanraking met fitness. Toen ik begon wist ik er nog vrij weinig van en deed ik maar wat, maar ik merkte dat ik de sportschool steeds leuker begon te vinden. Mijn spierkracht nam toe, ik begon mij steeds fitter te voelen en begon steeds meer verschil te zien.

 

Daarnaast doe ik ook aan veel zelfstudie en heb ik de cursussen T.O.P. Trainer Level A bij Overload Worldwide & Basiscursus Masseren bij KIOM gevolgd. Het menselijk lichaam en de anatomie hiervan vind ik onwijs interessant. Bovendien ga ik aankomend jaar aan de opleiding ‘Fysiotherapie’ beginnen aan de Hogeschool Rotterdam en ben ik momenteel werkzaam als verzorger van het vrouwenteam bij Excelsior.

 

Als jij net dat ene extra zetje kunt gebruiken om jezelf uit te dagen, het beste uit jezelf en je trainingen wilt halen en de meest fitte en gezonde versie van jezelf wilt worden, ben je bij mij aan het juiste adres. Mocht je interesse hebben neem dan contact met mij op! Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!”